C2 Виртуелна мобилност во рамки на проектот „Справување со предизвикувачко однесување“ во Рига, Латвија

Во периодот од 16-18 февруари 2022 пет учесници од нашето училиште беа дел од виртуелен тренинг настан организиран од Основното училиште „Рига Валда Авотина“ од Латвија во склоп со Еразмус + КА229 проектот „Справување со предизвикувачко однесување“.

Прочитај повеќе

#ЕразмусДенови: Адаптирана пристапност за сите преку уметност

Одбележување на #ЕразмусДенови преку активности за учениците и наставниците на 15 октомври 2021!

Прочитај повеќе

C4 Mобилност во рамки на проектот „СПРАВУВАЊЕ СО ПРЕДИЗВИКУВАЧКО ОДНЕСУВАЊЕ“ во Скопје, С. Македонија

Во периодот од 20-23 септември 2021 година наставници од Латвија, Словачка и Естонија присуствуваа во нашето училиште ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ - Скопје на краткорочна размена на наставен кадар во склоп со Ерасмус+ проектот „Справување со предизвикувачко однесување“.

Прочитај повеќе