Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам

Учениците од ООУ Димитар Македонски под раководство на нивната наставничка Маја Буклеска изработуваа презентација по повод Светскиот ден за подигање на свесноста и прифаќање на лицата со аутизам.

Прочитај повеќе

Покана за вебинар „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“

Покана за вебинар „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“

Прочитај повеќе

Известување за почеток на второто полугодие

Известување за почеток на второто полугодие.

Прочитај повеќе