Актуелно

Завршна конференција „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“

ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“-Скопје, има чест да Ве покани да присуствувате на завршната конференција на која ќе се презентираат резултатите добиени при имплементација на Еразмус + проектот „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“.

Прочитај повеќе