Еразмус денови во нашето училиште

По повод Еразмус деновите на ден 12 октомври 2023 во нашето училиште се организираше настан за учениците под наслов "Everybody has fun at the playground" во склоп со Еразмус + проектот IncLeisure.

Прочитај повеќе