Известување за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2020/2021 година

Упис на ученици во прво одделение во учебната 2020/2021 година.

Прочитај повеќе

Е-твининг ознака за училиште 2020-2021

Е-твининг ознака за училиште 2020-2021

Прочитај повеќе

Што е Корона вирус?

Адаптиравме социјална приказна за Корона вирусот со цел да се ублажат стравовите и вознемиреноста кои може да се појават кај децата со попреченост/ аутистичен спектар на нарушување поради превентивните мерки кои се преземаат и го менуваат секојдневното функционирање на детето.

Прочитај повеќе