Известување за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2021/2022 година

Информации за упис на првачиња во учебната 2021/2022 година.

Прочитај повеќе

Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам

Учениците од ООУ Димитар Македонски под раководство на нивната наставничка Маја Буклеска изработуваа презентација по повод Светскиот ден за подигање на свесноста и прифаќање на лицата со аутизам.

Прочитај повеќе

Покана за вебинар „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“

Покана за вебинар „Превенција и справување со предизвикувачко однесување“

Прочитај повеќе