ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 200 образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

Јавен оглас за образовни асистенти за ученици со попреченост за учебната 2023/24 година.

Прочитај повеќе

Нашето училиште добри признание за најдобра установа за 2022 година

Признание за најдобра установа...

Прочитај повеќе

Е-платформа во рамки на проектот 3А - Adapted Accessibility for All

Е-платформа за креирање на адаптирани материјали наменета за наставници, образовни асистенти, и други профили кои се заинтересирани.

Прочитај повеќе