Меморандум со Педагошки факултет

Потпишан меморандум со Педагошкиот факултет.

Прочитај повеќе

Еразмус денови во нашето училиште

По повод Еразмус деновите на ден 12 октомври 2023 во нашето училиште се организираше настан за учениците под наслов "Everybody has fun at the playground" во склоп со Еразмус + проектот IncLeisure.

Прочитај повеќе

Ознака за квалитет за еТвининг училиште 2023/2024 година

На 7-ми септември 2023 година Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ги додели Ознаките за квалитет за еТвининг училишта на ниво на Р.С. Македонија. Меѓу 24 училишта оваа година се најде и нашето училиште кое се здоби со ова признание.

Прочитај повеќе