Посета кај претседателот на Р. С. Македонија

Посета во резиденцијата на претседателот по повод Ханука.

Прочитај повеќе

Инклузивно основно образование кај нас

Гостување на директорката Марија Делетиќ во дебатната емисија на МРТВ "И што сега?" на тема "Инклузивно основно образование кај нас".

Прочитај повеќе