Актуелно

Што е Корона вирус?

Адаптиравме социјална приказна за Корона вирусот со цел да се ублажат стравовите и вознемиреноста кои може да се појават кај децата со попреченост/ аутистичен спектар на нарушување поради превентивните мерки кои се преземаат и го менуваат секојдневното функционирање на детето.

Прочитај повеќе

Завршна конференција „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“

ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“-Скопје, има чест да Ве покани да присуствувате на завршната конференција на која ќе се презентираат резултатите добиени при имплементација на Еразмус + проектот „Неформални партиципативни простори за училишно инклузивно учење“.

Прочитај повеќе

Меѓународна посета на студенти од БИХ

Студентска посета во нашето училиште.

Прочитај повеќе