Актуелно

Ознака за квалитет за еТвининг училиште 2023/2024 година

На 7-ми септември 2023 година Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ги додели Ознаките за квалитет за еТвининг училишта на ниво на Р.С. Македонија. Меѓу 24 училишта оваа година се најде и нашето училиште кое се здоби со ова признание.

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 200 образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

Јавен оглас за образовни асистенти за ученици со попреченост за учебната 2023/24 година.

Прочитај повеќе

Нашето училиште добри признание за најдобра установа за 2022 година

Признание за најдобра установа...

Прочитај повеќе