3-ти декември со другарчињата

Вчерашниот ден ни беше многу весел и разигран.
Со гостите од Црвен крст на град Скопје/City Red Cross of Skopje и вредните другарчиња од ОOУ „Братство Карпош“ - Скопје беа реализирани работилници со спортски и креативни активности по повод Денот на волонтерите и Денот на лицата со посебни потреби.

Галерија