Волонтерска акција од компанијата Џонсон Мети

Успешно е реализирана акцијата која е дел од волонтерските активности на општествено одговорната компанија @Johnson Matthey Macedonia, како пример за активно учество во заедницата, емпатија и поддршка на нашите ученици.
Ви благодариме што повторно ни помогнавте максимално да го освежиме и разубавиме просторот и ни дадовте можност за нови начини за учење и игра ❤
Вработените во оваа компанија имаат право на искористување на два работни дена за волонтирање во заедницата.

Галерија