Светски ден за подигнување на свесноста за лицата со церебрална парализа

Денес по повод "Светскиот ден за подигнување на свеста за лицата со церебрална парализа" ги посетивме нашите другарчиња од Дневниот центар за деца со церебрална парализа. Заедно изработивме прекрасни цртежи, се дружевме и се забавувaвме. Прекрасен ден исполнет со насмевки под мотото "И јас сакам дете со церебрална парализа".

Галерија