3-ти Декември - Меѓународен ден на лицата со попреченост

Погледнете што препорачуваат нашите пријатели Црвен Крст на РСМ - Кисела Вода, Тинекс, ДМ, Центар за младински активизам КРИК и ООУ „Невена Георгиева - Дуња“.