Детска недела во нашето училиште

Оваа недела во нашето училиште ја одбележуваме Детската недела под мотото „Детски права за наше детство“. 
Им посакавме добредојде на нашите првачиња во Детската организација. 
Децата се нашето најголемо богатство, нашата радост и нашата иднина. Сите деца имаат еднакви права и на сите треба да им се даде неопходната поддршка и да се овозможат еднакви можности!

Галерија