Патронат од учебната 2019/2020 година

Бидејќи новонастанатата ситуација со глобалната Ковид-19 пандемија ни наметна многу големи предизвици, оваа година решивме нашиот патронен ден да го одбележиме виртуелно. Видеото ја прикажува нашата 48-годишна работа која ја работиме со многу љубов и посветеност. Уживајте!