Волонтерска активност на општествено одговорната компанија Johnson Matthey Macedonia

Успешно е реализирана акцијата која е дел од волонтерските активности на општествено одговорната компанија Johnson Matthey Macedonia, како пример за активно учество во заедницата, емпатија и поддршка на нашите ученици. Вработените имаат право на искористување на два работни дена за волонтирање во заедницата. 
Ви благодариме што ни овозможивте разиграно игралиште кое ни дава нови начини за учење и играње ❤

Галерија