Eco Friendly Kids - етвининг проект

Етвининг активности во нашето училиште за зачувување на нашата средина.

Прочитај повеќе

еТвининг проект „Заедно сме посилни“

Дел од активностите од еТвининг проектот „Заедно сме посилни“.

Прочитај повеќе