Проектни активности по повод 2-ри Април

Проследете го краткото видео каде што се прикажани ракотворбите на нашите ученици по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за лицата со аутизам кои се изработени во склоп со Еразмус+ проектот "Art therapy for Autism".