еТвининг проект „Заедно сме посилни“

Нашите ученици во изминатиот период заедно со нивната наставничка Мери Нолчева работат на еТвининг проект под името „Заедно сме посилни“ (We are strong together). Во проектот се вклучени повеќе посебни училишта на ниво на Европа и сите заедно соработуваат на заеднички активности кои се дел од наставната програма користејќи се со разни ИКТ алатки и разни пристапи кои го збогатуваат едукативниот процес. 
Погледнете во прилог некои од активностите. 

 
Интернет безбедност by Meri Nolceva

Галерија