Садиме билки за чајче

Нашите ученици денес насадија билки за чај, во рамки на цвеќарската секција. Со визуелна поддршка и насоки од страна на наставничките учениците денес посадија нане, мајчина душичка и магдонос. Во текот на следниот период учениците ќе учат да ги негуваат билките и да го следат процесот на нивно растење. 
Проследете ја презентацијата во прилог за да се запознаете со процесот на садење. 

Цвеќарска секција by Meri Nolceva