Предновогодишна прошетка на поштад

Учениците, како дел од воннаставните активности, со нивните наставнички денес се прошетаа на плоштадот „Македонија“ доживувајќи ја предновогодишната еуфорија на нашиот град Скопје и седнаа да се одморат со топло чајче.

Галерија