Светскиот ден на детето

Денес е Светски ден на детето: Интересите на децата треба да бидат пред сите други!!!
Oвој ден се одбележува со цел да се насочи вниманието на јавноста на сите обврски кои општеството ги има кон децата, како и на најважните предизвици со кои децата се соочуваат 💁💁‍♀️🙋🙋‍♀️🙋‍♂️
Вредните рачиња го одбележаа овој значаен ден!

Галерија