Вкусни палачинки! - втор дел

Еден од најважните сегменти во процесот на осамостојување - развој на вештини за живеење. Нашите ученици со поддршка на специјалните едукатори беа во набавка на намирници и со помош на визуелно адаптирани рецепти подготвија највкусни палачинки!

Галерија